ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ!!!!!!

Πριν ακόμη ανακοινωθεί το ΝΕΟ ΕΣΠΑεμφανίστηκαν και πάλι οι «σύμβουλοι»που τηλεφωνούν στις επιχειρήσεις και ζητάνε  να τους στείλουν 150 €  για να τους «εντάξουν» στο ΝΕΟ ΕΣΠΑ.

Αν κάποιος στείλει το ποσό θα λάβει ένα γενικόλογο κείμενο που σε τίποτα δεν θα τον ωφελήσει. Άλλωστεακόμη τα προγράμματα του ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ δεν έχουν προκηρυχτείκαι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πριν το  φθινόπωρο του 2014.

Αντί να πέφτετε θύματα του κάθε επιτήδειου είναι σκόπιμο να έχετε επαφή με τονεπαγγελματία σύμβουλο επιχειρήσεων που εμπιστεύεστεκαι να έχετε άμεση ενημέρωση από αυτό.

Εμείς, ως εταιρία,  για την καλύτερη αξιοποίηση των προγραμμάτων,οργανώνουμε συναντήσεις με τους πελάτες μας ή τους υποψήφιους πελάτες μαςκαι αφού ενημερωθούμε από τις επιχειρήσειςγια τις ανάγκες τουςτην επόμενη περίοδο,σε επενδύσεις ή άλλες δραστηριότητες (εξαγωγές, ανάπτυξη νέων προϊόντων κλπ)στη συνέχεια τους προτείνουμε τα προγράμματα που ταιριάζουν με τις ανάγκες τους ώστε να πετύχουν την καλύτερη δυνατή χρηματοδότηση.

Έτσι οι πελάτες μας  είναι ενημερωμένοι ακριβώς για το πότε και που πρέπει να προετοιμάσουμε πρόταση ή προτάσεις για να χρηματοδοτηθούν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άλλωστε σήμερα πλέοντο κόστος των συμβούλων είναι επιδοτούμενοκαι οι επιχειρήσεις έχουν πολύ μικρή επιβάρυνση από αυτό.

Εφόσον σας ενδιαφέρει αυτή η διαδικασία, επικοινωνήστε μαζί μαςνα έχουμε την πρώτη επαφή για αλληλοενημέρωση.

Παρόμοια ανακοίνωση έχει εκδόσει, πρόσφατα και το υπουργείο Ανάπτυξης   http://epan2.antagonistikotita.gr/epanek/news.asp?id=14