Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ έχει ιδρυθεί το 2005 και δραστηριοποιείται στους τομείς της συμβουλευτικής στις επιχειρήσεις-πελάτες της, της εκπόνησης μελετών στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της υποβολής προτάσεων σε όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα που επιδοτούν επιχειρήσεις και φορείς και της παρακολούθησης-διαχείρισης των έργων μέχρι την αποπληρωμή τους.

Η αρχική ατομική επιχείρηση έχει πλέον απορροφηθεί και ανήκει στην ίδια εταιρία με το μουσικό πολυκατάστημα ΔΙΗΧΟ  και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e_shop), με εξειδίκευση στην πώληση μουσικών οργάνων, τις ηχητικές και φωτιστικές εγκαταστάσεις, την οργάνωση εκδηλώσεων,  τη σχολή μοντέρνας μουσικής  και τα σύγχρονα στούντιο πρόβας και ψηφιακής ηχογράφησης. Τέλος η εταιρία ασχολείται με την ακουστική χώρων και τις μελέτες ηχομείωσης σε βιομηχανικούς και άλλους χώρους.

Με το διακριτικό τίτλο ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ συνεχίζει να λειτουργεί η συμβουλευτική δραστηριότητα ενώ με τον τίτλο ΔΙΗΧΟ  συνεχίζουν οι δραστηριότητες της μουσικής.

Η σελίδα, που τώρα βρίσκεστε ανήκει στη συμβουλευτική δραστηριότητα, υποστηρίζεται από την εταιρία και έχει απολύτως ενημερωτικό χαρακτήρα και ανανεώνεται συνεχώς.

Εδώ θα βρίσκετε:

  1. Ανάλυση των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία στους πελάτες της.
  2. Τα τρέχοντα προγράμματα από τα οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να αντλούν επιδοτήσεις για την υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων.
  3. Τα αναμενόμενα προγράμματα, πριν ακόμη αυτά ανακοινωθούν από τις επίσημες αρχές,  ώστε να έχετε χρόνο για την προετοιμασία των προτάσεων σας.
  4. Επιχειρηματικά νέα που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις, τους φορείς τους καθώς και τρίτους.
  5. Τη Νομολογία που αφορά τις επιχειρήσεις καθώς και επιμέρους υπουργικές αποφάσεις που την υποστηρίζουν.
  6. Την Αρθρογραφία των στελεχών μας στον εθνικό και περιφερειακό τύπο.
  7. Τη Φόρμα επικοινωνίας για να μας ρωτάτε οτιδήποτε σας απασχολεί και να σας ενημερώνουμε άμεσα και έγκυρα.
  8. Το Newsletter στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε για να έχετε εξειδικευμένη και άμεση πληροφόρηση για ότι νέο αναρτάται στη σελίδα μας.
  9. Τα social media  για επικοινωνία και αλληλοενημέρωση.

Η συχνή επίσκεψη στη σελίδα μας θα σας κρατά ενήμερους για όλα τα παραπάνω αφού φροντίζουμε την συνεχή ενημέρωση της.

Οι παρατηρήσεις σας, για την βελτίωση της σελίδας μας αλλά και για το είδος των πληροφοριών που σας ενδιαφέρουν, είναι ευπρόσδεκτες και θα μας βοηθήσουν να τη βελτιώνουμε σε όφελος όλων μας.

Για την υποβολή προτάσεων, παρατηρήσεων παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, στην αριστερή πλευρά της σελίδας.