Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ έχει ιδρυθεί το 2005 και δραστηριοποιείται στους τομείς της συμβουλευτικής στις επιχειρήσεις-πελάτες της, της εκπόνησης μελετών στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της υποβολής προτάσεων σε όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα που επιδοτούν επιχειρήσεις και φορείς και της παρακολούθησης-διαχείρισης των έργων μέχρι την αποπληρωμή τους.

Η αρχική ατομική επιχείρηση έχει πλέον απορροφηθεί και ανήκει στην ίδια εταιρία με το μουσικό πολυκατάστημα ΔΙΗΧΟ  και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e_shop), με εξειδίκευση στην πώληση μουσικών οργάνων, τις ηχητικές και φωτιστικές εγκαταστάσεις, την οργάνωση εκδηλώσεων,  τη σχολή μοντέρνας μουσικής  και τα σύγχρονα στούντιο πρόβας και ψηφιακής ηχογράφησης. Τέλος η εταιρία ασχολείται με την ακουστική χώρων και τις μελέτες ηχομείωσης σε βιομηχανικούς και άλλους χώρους.

Με το διακριτικό τίτλο ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ συνεχίζει να λειτουργεί η συμβουλευτική δραστηριότητα ενώ με τον τίτλο ΔΙΗΧΟ  συνεχίζουν οι δραστηριότητες της μουσικής.

Η σελίδα, που τώρα βρίσκεστε ανήκει στη συμβουλευτική δραστηριότητα, υποστηρίζεται από την εταιρία και έχει απολύτως ενημερωτικό χαρακτήρα και ανανεώνεται συνεχώς.

ΣΤΟΧΟΣ

H ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ έχει σαν κύριο αντικείμενο τη συμβουλευτική στις επιχειρήσεις-πελάτες της και την εκπόνηση μελετών στον τομέα της επιχειρηματικότητας αλλά και των επιχορηγήσεων από τα εθνικά και κοινοτικά προγράμματα.

Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της στον τομέα της συμβουλευτικής, της προετοιμασίας επενδυτικών προτάσεων και επιχειρηματικών σχεδίων, της οργάνωσης επιχειρήσεων για την παραπέρα ανάπτυξη τους, την καθοδήγηση σε οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα, επιτρέπει στην επιχείρηση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις-πελάτες της.

Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι έγκυρες, ακριβείς και άμεσα αξιοποιήσιμες από τους πελάτες της και αυτό έχει εκτιμηθεί.

Επίσης η συστηματική ενημέρωση των πελατών της, με βάση τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί σε βάσεις δεδομένων, έχει αποδειχτεί πολύ χρήσιμη και αποτελεσματική στους πελάτες και τις επιχειρήσεις τους.

Τα εξειδικευμένα και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό στελέχη της εταιρίας μας είναι στη διάθεση των επιχειρηματιών ή ιδιωτών για αρχική επαφή και ενημέρωση ώστε στη συνέχεια να υπάρχει συνεχής ροή έγκαιρης, έγκυρης και εξατομικευμένης πληροφόρησης για τα θέματα που έχει διαγνωστεί ότι παρουσιάζουν επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της συμβουλευτικής, της προετοιμασίας επενδυτικών προτάσεων και επιχειρηματικών σχεδίων, μας επιτρέπει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ έχει ενστερνιστεί τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και:

 1. Θεωρεί κάθε πελάτη ξεχωριστό και το κάθε νέο έργο μια νέα πρόκληση για την ίδια.
 2.  Εχει διαμορφώσει σχέσεις εντιμότητας και δικαιοσύνης με τους πελάτες της.
 3. Βασίζει τις συνεργασίες της σε σχέσεις εμπιστευτικότητας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών και των επιχειρήσεων τους.
 4. Προστατεύει το περιβάλλον, στο μέτρο του δυνατού, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και ανακυκλωμένα χαρτί.
 5. Ενθαρρύνει τους πελάτες της να εφαρμόζουν αειφόρες πολιτικές στις επιχειρήσεις και επενδύσεις τους.
 6. Συμβουλεύει νέους και ανέργους στην προσπάθεια εξεύρεσης εργασίας.
 7. Συμμετέχει, χωρίς αμοιβή, στο σχεδιασμό επενδυτικών προτάσεων νέων και ανέργων.
 8. Διαχέει την επιχειρηματική πληροφορία, επεξεργασμένη, σε όλη την επιχειρηματική κοινότητα, μέσω της ιστοσελίδας της και απαντά χωρίς καθυστέρηση και χωρίς αμοιβή σε όλα τα ερωτήματα που λαμβάνει.
 9. Συμμετέχει στα κοινά με παρεμβάσεις και αρθρογραφία με στόχο την τοπική, περιφερειακή και εθνική ανάπτυξη.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Η σελίδα, που τώρα βρίσκεστε ανήκει στη συμβουλευτική δραστηριότητα, υποστηρίζεται από την εταιρία και έχει απολύτως ενημερωτικό χαρακτήρα και ανανεώνεται συνεχώς.

Εδώ θα βρίσκετε:

 1. Ανάλυση των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία στους πελάτες της.
 2. Τα τρέχοντα προγράμματα από τα οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να αντλούν επιδοτήσεις για την υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων.
 3. Τα αναμενόμενα προγράμματα, πριν ακόμη αυτά ανακοινωθούν από τις επίσημες αρχές,  ώστε να έχετε χρόνο για την προετοιμασία των προτάσεων σας.
 4. Επιχειρηματικά νέα που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις, τους φορείς τους καθώς και τρίτους.
 5. Τη Νομολογία που αφορά τις επιχειρήσεις καθώς και επιμέρους υπουργικές αποφάσεις που την υποστηρίζουν.
 6. Την Αρθρογραφία των στελεχών μας στον εθνικό και περιφερειακό τύπο.
 7. Τη Φόρμα επικοινωνίας για να μας ρωτάτε οτιδήποτε σας απασχολεί και να σας ενημερώνουμε άμεσα και έγκυρα.
 8. Το Newsletter στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε για να έχετε εξειδικευμένη και άμεση πληροφόρηση για ότι νέο αναρτάται στη σελίδα μας.
 9. Τα social media  για επικοινωνία και αλληλοενημέρωση.

Η συχνή επίσκεψη στη σελίδα μας θα σας κρατά ενήμερους για όλα τα παραπάνω αφού φροντίζουμε την συνεχή ενημέρωση της.

Οι παρατηρήσεις σας, για την βελτίωση της σελίδας μας αλλά και για το είδος των πληροφοριών που σας ενδιαφέρουν, είναι ευπρόσδεκτες και θα μας βοηθήσουν να τη βελτιώνουμε σε όφελος όλων μας.

Για την υποβολή προτάσεων, παρατηρήσεων παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.